Aanmelding Coaching

Aanmelding Coaching

Coaching

Mindfulness
Vanaf eind april/begin mei 2019 hebben we weer ruimte voor één of twee coachingstrajecten, die bestaan uit een individueel mindfulnesstraject, aangepast op ASS. U kunt hier lezen wat een mindfulnesstraject bij ons inhoudt. Op dit moment is het niet mogelijk om een ander coachingstraject aan te gaan (niet gericht op mindfulness).

Kosten
Als u voor coaching kiest, dan worden de kosten niet vergoed door uw verzekeraar, de kosten zijn dus voor eigen rekening. Qua kosten komt dit neer op 95 euro per uur, exclusief (21 %) btw. Wij werken niet via PGB’s en de kosten voor coaching kunnen helaas niet worden vergoed vanuit een aanvullend pakket in uw verzekering.

Diagnose
Om te kunnen starten met een coachingstraject hoeft u geen officiële diagnose ‘autismespectrumstoornis’ te hebben. Vermoedens hiervan zijn voldoende.  

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door het volgende formulier in te vullen:  aanmeldformulier coaching
Wanneer wij het formulier binnen hebben, zullen we een inschatting maken van of een mindfulnesstraject passend is en of wij hiervoor de juiste setting zijn. Het kan dus zijn dat we op basis van het aanmeldformulier toch zeggen dat u beter elders terecht kunt. Als we inschatten dat een traject bij ons passend is dan volgt een intakegesprek, waarbij we een definitieve inschatting maken van of u bij ons kunt starten.  

U kunt het ingevulde aanmeldformulier opsturen naar ons postadres

Autismeexpertisecentrum
Goyergracht zuid 39
3755MZ Eemnes

of mailen naar info@autismeexpertise.nl. De coachingstrajecten bij het AEC  vinden plaats in Eemnes.