CORONA en het AEC

CORONA en het AEC

 

Op deze pagina vindt u informatie over de maatregelen die het AEC nu nog neemt in verband met het Corona virus.

  • Ook bij het AEC laten we de anderhalve meter maatregel los. Dit betekent ook dat we niet meer achter glas werken. Alle werknemers bij het AEC zijn twee keer gevaccineerd. Wel zullen we, conform advies van de overheid, nog steeds wat afstand houden en geven we geen hand bij binnenkomst. Bij het AEC liggen mondkapjes die u kunt gebruiken als u dat prettiger vindt, en is ook desinfecterende handgel aanwezig.
  • De behandelafspraken vinden weer steeds meer in Eemnes plaats, maar het is nog steeds mogelijk om behandelgesprekken via beeldbellen te laten verlopen, in overleg met uw behandelaar. Bij beeldbellen is het belangrijk om een goede netwerkverbinding te hebben. Het helpt om in de buurt van de router te zitten en om andere tabbladen die in de browser openstaan te sluiten. Zo ook andere programma’s die uw netwerk gebruiken.
  • Bij de diagnostische onderzoeken zien we onze cliĆ«nten ook weer vooral in Eemnes. Met name bij de eerste afspraak vinden we dit erg belangrijk. Observaties zijn namelijk een onderdeel van ons diagnostisch onderzoeksproces. Het laatste (behandel)gesprek verloopt wel via beeldbellen en in sommige gevallen ook het uitslaggesprek.
  • Mocht u symptomen hebben die op Corona kunnen wijzen en er een afspraak in Eemnes gepland staan, meld dit dan van tevoren! De afspraak zal dan via beeldbellen plaatsvinden. Als de psycholoog met wie u een afspraak hebt dergelijke symptomen heeft dan informeren we u en zal de afspraak indien mogelijk via beeldbellen plaatsvinden.

Ter info: In eerdere communicatie werd gesproken over het bekijken van filmpjes. Deze zijn met de huidige regels niet meer van toepassing en ook niet meer te bekijken.