CORONA en het AEC

CORONA en het AEC

 

Op deze pagina vindt u informatie over de maatregelen die het AEC (weer) neemt in verband met het Corona virus.

  • Alle werknemers bij het AEC zijn twee keer gevaccineerd. Dit verkleint de risico’s op besmetting.
  • We schudden geen handen bij binnenkomst en hanteren de anderhalve meter afstand.
  • Bij het AEC liggen mondkapjes die u kunt gebruiken als u dat prettiger vindt, ook is desinfecterende handgel aanwezig.
  • De behandelafspraken kunnen nog in Eemnes plaatsvinden, maar ook online. Dit hangt af van uw voorkeur als cliënt, maar ook van de voorkeur van uw behandelaar. Afspraken die al staan, kunt u eventueel online laten plaatsvinden, mocht u dat prettig vinden. U kunt dit telefonisch of via een Email doorgeven.
  • Bij beeldbellen is het belangrijk om een goede netwerkverbinding te hebben. Het helpt om in de buurt van de router te zitten en om andere tabbladen die in de browser openstaan te sluiten. Zo ook andere programma’s die uw netwerk gebruiken.
  • Bij de diagnostische onderzoeken zien we onze cliënten indien mogelijk in Eemnes. Met name bij de eerste afspraak vinden we dit erg belangrijk. Observaties zijn namelijk een onderdeel van ons diagnostisch onderzoeksproces. Het laatste (behandel)gesprek verloopt wel via beeldbellen en in sommige gevallen ook het uitslaggesprek. Mocht u één of meer afspraken die al gepland staan willen wijzigen (beeldbellen ipv in Eemnes), dan kunt u dit gewoon doorgeven.
  • Mocht u symptomen hebben die op Corona kunnen wijzen en er een afspraak in Eemnes gepland staan, meld dit dan van tevoren! De afspraak zal dan via beeldbellen plaatsvinden. Als de psycholoog met wie u een afspraak hebt dergelijke symptomen heeft dan informeren we u en zal de afspraak indien mogelijk via beeldbellen plaatsvinden.