CORONA en het AEC

CORONA en het AEC

Op deze pagina leest u hoe het AEC rekening houdt met infectierisico’s, waaronder het risico op Corona.

  • Alle werknemers bij het AEC zijn twee keer gevaccineerd en zijn geboosterd. Dit verkleint de risico’s op besmetting met Corona.
  • We schudden geen handen bij binnenkomst om risico op besmetting met infecties te verkleinen.
  • Bij het AEC liggen mondkapjes die u kunt gebruiken als u dat prettiger vindt, ook is desinfecterende handgel aanwezig.
  • De behandelafspraken kunnen in Eemnes plaatsvinden, maar ook online. Dit hangt af van uw voorkeur als cliënt, maar ook van de voorkeur van uw behandelaar. Afspraken die al staan, kunt u eventueel online laten plaatsvinden, mocht u dat prettig vinden of mocht u, of één van uw huisgenoten, Corona hebben. U kunt dit telefonisch of via Email doorgeven.
  • Bij beeldbellen is het belangrijk om een goede netwerkverbinding te hebben. Het helpt om in de buurt van de router te zitten en om andere tabbladen die in de browser openstaan te sluiten. Zo ook andere programma’s die uw netwerk gebruiken.
  • Bij de diagnostische onderzoeken zien we onze cliënten indien mogelijk in Eemnes. Met name bij de eerste afspraak vinden we dit erg belangrijk. Observaties zijn namelijk een onderdeel van ons diagnostisch onderzoeksproces. Mocht u één of meer afspraken die al gepland staan willen wijzigen (beeldbellen ipv in Eemnes), dan kunt u dit gewoon doorgeven.
  • Mocht u symptomen hebben die op Corona kunnen wijzen en er een afspraak in Eemnes gepland staan, meld dit dan van tevoren! De afspraak zal dan via beeldbellen plaatsvinden. Als de psycholoog met wie u een afspraak hebt dergelijke symptomen heeft dan informeren we u en zal de afspraak indien mogelijk via beeldbellen plaatsvinden.