Aanmelding diagnostiek

Aanmelding diagnostiek

Aanmeld stop

Wij hebben er bewust voor gekozen om de kwaliteit van het diagnostisch onderzoek voorop te zetten. We zijn een klein team van psychologen, waarbinnen de lijnen kort zijn en er goed wordt samengewerkt. We vinden het erg belangrijk om op de hoogte te zijn van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van autisme en om hieraan zelf ook een bijdrage te leveren.
Een gevolg van onze focus op kwaliteit ipv kwantiteit is dat we een bepaald aantal mensen per jaar kunnen zien voor diagnostisch onderzoek (zo’n 20 per maand). De afgelopen periode hebben we zeer veel aanmeldingen binnengekregen. Om de kwaliteit voorop te kunnen blijven stellen, kunnen we slechts af en toe nieuwe aanmeldingen toelaten.
Op dit moment is aanmelden voor diagnostisch onderzoek dan ook niet mogelijk. U kunt zich weer aanmelden vanaf 17 juni. Op die datum zal op deze pagina de informatie worden geplaatst die nodig is voor een aanmelding. Hierbij gaat het om een aanmeldformulier en een verwijsbrief van de huisarts. Vanaf 17 juni kunt u het aanmeldformulier downloaden en kunt u lezen wat er precies in de verwijsbrief moet staan. Helaas kunnen we dit formulier niet al eerder toesturen.
Mensen die zich vanaf 17 juni aanmelden kunnen waarschijnlijk bij ons terecht in september, oktober, november of december 2019 (afhankelijk van de volgorde van aanmelding). Let op: de ervaring leert dat we doorgaans binnen één tot enkele dagen voldoende aanmeldingen binnen hebben en de voordeur weer moeten ‘sluiten’.