Contact

Contact

Open

Wij zijn alle werkdagen  geopend van 8:30 tot 17:00 uur.

Adres

Autisme Expertisecentrum
Goyergracht zuid 39

3755MZ Eemnes

BIG-nummers/ AGB code’s

Sommige verzekeraars vragen om het BIG-nummer van de hoofdbehandelaar/regiebehandelaar.
Annelies Spek
BIG: 89059814225
AGB: 94-017165

Lidia Fernandes Pinto
BIG: 39923714225
AGB: 94103920

Praktijk
AGB:94062764

Telefonisch

035-5337392
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9:00 tot 12:00. Op de andere momenten zijn wij alleen per mail bereikbaar. Het is ook mogelijk om een telefonische afspraak via Email te plannen.

Mail

Info@autismeexpertise.nl

Navigatie

Ons adres wordt niet altijd herkend door navigatiesystemen en soms kiest de navigatie een niet handige route. Als u een navigatiesysteem gebruikt, dan kunt u het beste het adres ‘Heidelaan 1, Eemnes’, invoeren. Daar staat u op een kruising met een zandpad, met een brievenbus aan uw linkerhand. Hier slaat u rechtsaf de Goyergracht Zuid in. De oneven huisnummers bevinden zich zowel aan de linker, als rechterkant van de weg. U rijdt deze weg 400 meter in, totdat er een bocht naar links komt. Daar slaat u niet linksaf, maar rijdt rechtdoor het kleine parkeerplaatsje op (met een groen schuurtje aan de linkerkant en een schutting recht voor u). Daar kunt u parkeren. Vervolgens loopt u links langs de schutting, over het pad, naar de ingang van het Autisme Expertisecentrum (AEC).

U kunt bij ons parkeren op de parkeerplekken die u ziet op bovenstaande foto.

 

Let op! In het zandpad naar het AEC zitten diepe kuilen. Voorzichtig rijden dus, of parkeren bij Hotel de Witte Bergen en dan nog zo’n tien minuten lopen. 

Foto ingang AEC
Ingang

Vindt u het prettig om foto’s te zien van het laatste stuk route (vanaf de afslag op de snelweg), dan kunt u deze hieronder downloaden:

autoroute A1 vanuit Amersfoort
autoroute A1 vanuit Amsterdam
autoroute A27 vanuit Utrecht-Hilversum
autoroute A27 vanuit Almere

Met het openbaar vervoer

U neemt de trein naar Hilversum centraal station. Daar kunt u ofwel lopen (ongeveer 50 minuten lopen, rustige route deels over de heide), de OV-fiets nemen (ongeveer 20 minuten fietsen) of  bus 109 nemen, halte de Heidebloem  (daarna nog ruim een kwartier lopen). U kunt de routes hieronder downloaden:

wandelroute-van-station-hilversum
fietsroute-van-station-hilversum
wandelroute-vanaf-bushalte-uit-hilversum

Dienstregeling bus 109 vanaf station Hilversum
Dienstregeling bus 109 naar station Hilversum

 Wandelroute vanaf bushalte 109 (De Heidebloem, Laren)