Contact

Contact

Adres hoofdvestiging te Eemnes en Correspondentie adres:

Autisme Expertisecentrum
Goyergracht zuid 39

3755 MZ Eemnes

Openingstijden:

Wij zijn alle werkdagen  geopend van 8:30 tot 17:00 uur.

Telefonische bereikbaarheid:

Het AEC is normaal gesproken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9:00 tot 12:00. uur bereikbaar. Op de andere momenten zijn wij per mail bereikbaar.

Let op: Wij geven géén adviezen over waar u (of uw kind of cliënt) terecht kunt voor autismespecifieke behandeling of begeleiding. Hiervoor kunt u contact opnemen met een autisme informatiecentrum (AIC) in uw omgeving, zie: https://www.autisme.nl/regio.aspx

Ook kunnen wij geen algemene vragen over autisme(zorg) beantwoorden, hiervoor kunt u eveneens terecht bij een AIC in uw regio.

035-5337392

Mail:

Info@autismeexpertise.nl

of

Via de onderstaande link kunt u ons vertrouwelijke informatie toesturen.

 

Start veilig bericht

 

 


ROUTE

Navigatie

(iets verder op de pagina kunt een uitgebreide route beschrijving downloaden)

Ons adres wordt niet altijd herkend door navigatiesystemen en soms kiest de navigatie een niet handige route. Als u een navigatiesysteem gebruikt, dan kunt u het beste het adres ‘Heidelaan 1, Eemnes’, invoeren. Daar staat u op een kruising met een zandpad.

Hier slaat u rechtsaf de Goyergracht Zuid in.

De oneven huisnummers bevinden zich zowel aan de linker, als rechterkant van de weg. U rijdt deze weg 400 meter in, totdat er een bocht naar links komt. Daar slaat u niet linksaf, maar rijdt rechtdoor het kleine parkeerplaatsje op (met een groen schuurtje aan de linkerkant en een schutting recht voor u). Daar kunt u parkeren. Vervolgens loopt u links langs de schutting, over het pad, naar de ingang van het Autisme Expertisecentrum (AEC).

U kunt bij ons parkeren op de parkeerplekken die u ziet op bovenstaande foto.

 

Let op! In het zandpad naar het AEC zitten soms diepe kuilen. Voorzichtig rijden dus, of parkeren bij Hotel de Witte Bergen en dan nog zo’n tien minuten lopen. 

Vindt u het prettig om foto’s te zien van het laatste stuk route (vanaf de afslag op de snelweg), dan kunt u deze hieronder downloaden:

Autoroute A1 vanuit Amersfoort
Autoroute A1 vanuit Amsterdam
Autoroute A27 vanuit Utrecht_Hilversum
Autoroute A27 vanuit Almere

Met het openbaar vervoer

U neemt de trein naar Hilversum centraal station. Daar kunt u ofwel lopen (ongeveer 50 minuten lopen, rustige route deels over de heide), de OV-fiets nemen (ongeveer 20 minuten fietsen) of  bus 109 nemen, halte de Heidebloem  (daarna nog ruim een kwartier lopen).
Let op: Bus 108 wordt soms ook genoemd als optie. De dichts bijzijnde halte is echter ruim een half uur lopen bij onze praktijk vandaan.

U kunt de routes hieronder downloaden:

Wandelroute van station Hilversum naar AEC
Fietsroute van station Hilversum naar AEC
Wandelroute-vanaf-bushalte-uit-Hilversum

Lijn-F109_2019_vanaf Hilversum
Lijn-F109_2019_naar Hilversum

 Wandelroute vanaf bushalte 109 (De Heidebloem, Laren)