Contact

Contact

Open

Wij zijn alle werkdagen  geopend van 8:30 tot 17:00 uur.

Adres

Autisme Expertisecentrum
Goyergracht zuid 39

3755MZ Eemnes

BIG-nummer/ AGB code

Sommige verzekeraars vragen om het BIG-nummer van de hoofdbehandelaar/regiebehandelaar.
Dit nummer is: 89059814225 (Annelies Spek).
AGB Code 94-017165

Telefonisch

035-5337392
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9:00 tot 12:00. Op de andere momenten zijn wij alleen per mail bereikbaar. Het is ook mogelijk om een telefonische afspraak via Email te plannen.

Mail

Info@autismeexpertise.nl

Navigatie

Ons adres wordt niet altijd herkend door navigatiesystemen en soms kiest de navigatie een niet handige route. Als u een navigatiesysteem gebruikt, dan kunt u het beste het adres ‘Heidelaan 1, Eemnes’, invoeren. Daar staat u op een kruising met een zandpad, met een brievenbus aan uw linkerhand. Hier slaat u rechtsaf de Goyergracht Zuid in. De oneven huisnummers bevinden zich zowel aan de linker, als rechterkant van de weg. U rijdt deze weg 400 meter in, totdat er een bocht naar links komt. Daar slaat u niet linksaf, maar rijdt rechtdoor het kleine parkeerplaatsje op (met een groen schuurtje aan de linkerkant en een schutting recht voor u). Daar kunt u parkeren. Vervolgens loopt u links langs de schutting, over het pad, naar de ingang van het Autisme Expertisecentrum.

Foto ingang AEC
Ingang

Vindt u het prettig om foto’s te zien van het laatste stuk route (vanaf de afslag op de snelweg), dan kunt u deze hieronder downloaden:

autoroute A1 vanuit Amersfoort
autoroute A1 vanuit Amsterdam
autoroute A27 vanuit Utrecht-Hilversum
autoroute A27 vanuit Almere

Met het openbaar vervoer

U neemt de trein naar Hilversum centraal station. Daar kunt u ofwel lopen (ongeveer 50 minuten lopen, rustige route deels over de heide), de OV-fiets nemen (ongeveer 20 minuten fietsen) of de bus nemen (daarna nog ruim een kwartier lopen). U kunt de routes hieronder downloaden:

wandelroute-van-station-hilversum
fietsroute-van-station-hilversum
wandelroute-vanaf-bushalte-uit-hilversum