Wie zijn wij

Wie zijn wij

Portret foto Annelies SpekAnnelies Spek is klinisch psycholoog. Ze is gepromoveerd op autismespectrumstoornissen bij volwassenen. Ze geeft regelmatig lezingen en bijscholing over diagnostiek en behandeling van volwassenen met ASS. Daarnaast is ze voorzitter van de zorgstandaard Autismespectrumstoornissen, consulent bij het CCE en het Pieter Baancentrum en lid redactieraad van De Psycholoog en het Wetenschappelijk Tijdschrift Autisme.

 

Portretfoto VivianVivian Snouckaert is psycholoog. Ze is gespecialiseerd in diagnostiek en coaching van volwassenen met ASS. Vivian doet onderzoek naar autisme en ouderschap en heeft hier een artikel over geschreven. Daarnaast is ze geschoold in de positieve psychologie. Bij coaching volgens positieve psychologie richt je je vooral op (het versterken van) kwaliteiten en positieve eigenschappen. Verder heeft ze ervaring en affiniteit met eetstoornissen/eetproblemen en autisme.

 

Foto van Cindy NassCindy Nass werkt als psycholoog bij het Autisme Expertisecentrum. Ze heeft veel ervaring met diagnostiek en behandeling/coaching van volwassenen met ASS. Ze heeft onderzoek gedaan naar de effectiviteit van psycho-educatie en is gespecialiseerd in EMDR en cognitieve gedragstherapie.

 

portret foto Michelle KiepMichelle Kiep is psycholoog. Zij heeft veel ervaring met diagnostiek bij en behandeling van volwassenen met ASS. Michelle is gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie. Verder heeft zij wetenschappelijk onderzoek verricht naar onder andere mindfulness en executief functioneren bij ASS. Momenteel is zij aan het promoveren bij de Katholieke Universiteit Leuven. Michelle onderzoekt de aard van sensorische prikkelverwerking en het effect van mindfulness bij volwassenen met ASS.

 

Linda ten Barge is psycholoog en volgt de opleiding voor GZ-psycholoog. Ze heeft veel ervaring met mindfulness, EMDR, Cognitieve Gedragstherapie en Acceptance & Commitment Therapy (ACT). Ze vindt het heel mooi om te zien hoe mensen door therapie meer ontspannen raken en meer plezier in het leven krijgen. Ze zet zich graag in om hierin haar steentje bij te dragen en dit proces te ondersteunen.

LidiaLidia Fernandes Pinto is GZ-psycholoog bij het AEC. Lidia werkt al ruim 10 jaar met volwassenen met autisme en zij heeft veel ervaringen met diagnostiek bij en behandeling van deze doelgroep. In de behandeling vindt zij naast het verminderen van klachten ook belangrijk om de sterke kanten van de client in kaart te brengen en deze te verstevigen. Lidia is gespecialiseerd in cognitief gedragstherapie en EMDR. Ze heeft affiniteit met mensen met autisme en een niet-Nederlandse achtergrond.

 

Foto CloeChloë Priem is neuropsycholoog in opleiding. Ze heeft ervaring met neuropsychologisch onderzoek en affiniteit met autisme spectrumstoornissen. Ze vindt het een uitdaging om samen met de cliënt te zoeken naar talenten en aandachtspunten, vanuit de overtuiging dat iedereen mag zijn wie hij of zij is.

 

René Hazebroek heeft verschillende functies binnen de zorg gehad, zoals sociaal psychiatrisch verpleegkundige en functioneel applicatie beheerder EPD. Binnen het centrum, voornamelijk achter de schermen, ondersteunend op het gebied van automatisering. Wat hij zal combineren met zijn werk als illustrator.

 

HOE ZIET HET ER UIT

 

Foto ingang AEC
Ingang
Foto van wachtkamer
Wachtkamer
Foto gesprekskamer
Test/Gesprekskamer
Foto gesprekskamer AEC
Gesprekskamer

 

 

 

 

DE PRAKTIJK KATTEN