Wie zijn wij

Wie zijn wij

Portret foto Annelies SpekAnnelies Spek is klinisch psycholoog. Ze is gepromoveerd op autismespectrumstoornissen bij volwassenen. Ze geeft regelmatig lezingen en bijscholing over diagnostiek en behandeling van volwassenen met ASS. Daarnaast is ze voorzitter van de zorgstandaard Autismespectrumstoornissen, consulent bij het CCE en het Pieter Baancentrum en lid redactieraad van De Psycholoog en het Wetenschappelijk Tijdschrift Autisme.

 

portret foto Michelle KiepMichelle Kiep is GZ-psycholoog. Zij heeft veel ervaring met diagnostiek bij en behandeling van volwassenen met ASS. Michelle is gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie en in EMDR. Verder heeft zij wetenschappelijk onderzoek verricht naar onder andere mindfulness en executief functioneren bij ASS. Momenteel is zij aan het promoveren bij de Katholieke Universiteit Leuven. Michelle onderzoekt de aard van sensorische prikkelverwerking en het effect van mindfulness bij volwassenen met ASS.

 

Yuki-o’hana Curiël is  GZ-Psycholoog bij het autisme expertisecentrum. Ze heeft affiniteit met autisme en heeft een goed beeld van wat autisme inhoudt. Ze is een geduldig, open en authentiek persoon en heeft een sterke motivatie om anderen te helpen.

 

 

 

Nina dos Santos  is psycholoog bij het Autisme Expertisecentrum. Ze is een betrokken en gedreven hulpverlener met een specifieke interesse in inzichtgevende therapie en acceptance and commitment therapy bij volwassenen met autisme.

 

 

 

Nina Mans is psycholoog bij het Autisme Expertise Centrum. Ze heeft veel affiniteit met diagnostisch onderzoek en is een vriendelijk, behulpzaam persoon. Nina vindt het mooi om het bijzondere in de mens te zien.

 

 

 

Juul van Bavel is psycholoog en in opleiding tot GZ-psycholoog. Ze heeft ervaring met behandeling en diagnostiek bij diverse doelgroepen en heeft in het bijzonder veel volwassenen behandeld met eetstoornissen. Binnen die doelgroep heeft ze ook vaak met mensen met ASS gewerkt. Juul heeft ervaring met onder andere EMDR en cognitieve gedragstherapie. Ze is gepassioneerd over haar werk en vindt het belangrijk dat degene die voor haar zit zich op zijn of haar gemak voelt.

 

 

Apala Bagchi heeft de bachelor psychologie afgerond en is nu bezig met haar master. Apala is van nature geïnteresseerd in andere mensen en wil graag bijdragen aan het ontwikkelen van goede zorg voor mensen met autisme. Dit vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op goede zorg.

 

 

 

Sira ter Steege loopt stage bij het AEC voor haar master Klinische psychologie aan de Open Universiteit. Sira heeft als vervangend mantelzorger en oppas gewerkt met mensen met autisme en wil zich graag blijven inzetten, want ze gunt het iedereen om zichzelf te accepteren en vooral te waarderen.

 

 

Esmée Banens is stagiair bij het Autisme Expertise Centrum voor haar master Klinische Psychologie bij de Vrije Universiteit. Zij is geïntereseerd in waarom mensen zijn zoals ze zijn, welke problemen zij tegenkomen en hoe zij op een duurzame, passende manier hun leven kunnen vervolgen. Esmée zet zich graag in voor anderen op een open, persoonlijke en gemotiveerde manier.

 

 

René Hazebroek heeft verschillende functies binnen de zorg gehad, o.a. als sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Binnen het centrum is hij telefonisch het eerste aanspreekpunt en ontvangt hij cliënten. Daarnaast regelt hij de administratieve taken zoals automatisering, websites en de facturering. Dit combineert hij met zijn werk als illustrator.

 

HOE ZIET HET ER UIT

 

ingang en buiten- wachtkamer

Foto gesprekskamer
Test/Gesprekskamer
Gesprekskamer
Tuinkamer 2
Tuinkamer  
Tuinkamer 1
Tuinkamer interieur

DE PRAKTIJKKATTEN