Wie zijn wij

Wie zijn wij

Portret foto Annelies SpekAnnelies Spek is klinisch psycholoog. Ze is gepromoveerd op autismespectrumstoornissen bij volwassenen. Ze geeft regelmatig lezingen en bijscholing over diagnostiek en behandeling van volwassenen met ASS. Daarnaast is ze voorzitter van de zorgstandaard Autismespectrumstoornissen, consulent bij het CCE en het Pieter Baancentrum en lid redactieraad van De Psycholoog en het Wetenschappelijk Tijdschrift Autisme.

 

Portretfoto VivianVivian Snouckaert is psycholoog en is in opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog. Ze is gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van volwassenen met ASS. Vivian doet onderzoek naar autisme en ouderschap en heeft hier een artikel over geschreven. Daarnaast is ze geschoold in de positieve psychologie. Bij behandeling volgens positieve psychologie richt je je vooral op (het versterken van) kwaliteiten en positieve eigenschappen. Verder heeft ze ervaring en affiniteit met eetstoornissen/eetproblemen en autisme.


Foto van Cindy NassCindy Nass
werkt als psycholoog bij het Autisme Expertisecentrum. Ze heeft veel ervaring met diagnostiek en behandeling van volwassenen met ASS. Ze heeft onderzoek gedaan naar de effectiviteit van psycho-educatie en is gespecialiseerd in EMDR en cognitieve gedragstherapie.

 

 


portret foto Michelle KiepMichelle Kiep
is psycholoog. Zij heeft veel ervaring met diagnostiek bij en behandeling van volwassenen met ASS. Michelle is gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie. Verder heeft zij wetenschappelijk onderzoek verricht naar onder andere mindfulness en executief functioneren bij ASS. Momenteel is zij aan het promoveren bij de Katholieke Universiteit Leuven. Michelle onderzoekt de aard van sensorische prikkelverwerking en het effect van mindfulness bij volwassenen met ASS.

 

Linda ten Barge is psycholoog en volgt de opleiding voor GZ-psycholoog. Ze heeft veel ervaring met mindfulness, EMDR, Cognitieve Gedragstherapie en Acceptance & Commitment Therapy (ACT). Ze vindt het heel mooi om te zien hoe mensen door therapie meer ontspannen raken en meer plezier in het leven krijgen. Ze zet zich graag in om hierin haar steentje bij te dragen en dit proces te ondersteunen.

 

LidiaLidia Fernandes Pinto is GZ-psycholoog bij het AEC. Lidia werkt al ruim 10 jaar met volwassenen met autisme en zij heeft veel ervaring met diagnostiek bij en behandeling van deze doelgroep. In de behandeling vindt zij, naast het verminderen van klachten, ook belangrijk om de sterke kanten van de cliënt in kaart te brengen en deze te verstevigen. Lidia is gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie en EMDR. Ze heeft affiniteit met mensen met autisme en een niet-Nederlandse achtergrond.

 

Renée Grevers  is psycholoog bij het Autisme Expertisecentrum. Ze heeft ervaring met diagnostiek en psycho-educatie bij volwassenen met ASS. Daarnaast heeft Renée in haar eerdere werk als begeleider ervaren waar (jong)volwassenen met ASS en/of ADHD tegenaan kunnen lopen op allerlei levensgebieden.

 

 

 

Froukje de Boer is psycholoog NIP en in opleiding tot GZ-psycholoog. Ze maakt veel gebruik van technieken uit de Acceptance en Commitment Therapie (ACT), Mindfulness, Cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte therapie. Ze vindt een persoonlijke benadering heel belangrijk en wil cliënten graag begeleiden in het versterken van hun zelfvertrouwen.

 

 

 

DyanneDyanne Metten heeft haar bachelor psychologie behaald en is in opleiding voor de master. Ze heeft affiniteit met autisme. Dyanne wil graag andere mensen helpen om door moeilijke tijden heen te komen en motiveren om door te zetten.  Ze is gedreven en haalt graag het beste uit andere mensen.

 

 

 

René Hazebroek heeft verschillende functies binnen de zorg gehad, O.a. als sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Binnen het centrum is hij telefonisch eerste aanspreekpunt en ontvang hij cliënten. Daarnaast regelt hij de administratieve taken zoals automatisering, website’s en de facturering. Dit combineert hij met zijn werk als illustrator.

 

HOE ZIET HET ER UIT

 

ingang en buiten- wachtkamer
Foto van wachtkamer
Wachtkamer
Foto gesprekskamer
Test/Gesprekskamer
Foto gesprekskamer AEC
Gesprekskamer
Tuinkamer 2
Tuinkamer  
Tuinkamer 1
Tuinkamer interieur

DE PRAKTIJKKATTEN