Wie zijn wij

Wie zijn wij

Portret foto Annelies SpekAnnelies Spek is klinisch psycholoog. Ze is gepromoveerd op autismespectrumstoornissen bij volwassenen. Ze geeft regelmatig lezingen en bijscholing over diagnostiek en behandeling van volwassenen met ASS. Daarnaast is ze voorzitter van de zorgstandaard Autismespectrumstoornissen, consulent bij het CCE en het Pieter Baancentrum en lid redactieraad van De Psycholoog en het Wetenschappelijk Tijdschrift Autisme.

 

Portretfoto VivianVivian Snouckaert is psycholoog. Ze is gespecialiseerd in diagnostiek en coaching van volwassenen met ASS. Vivian doet onderzoek naar autisme en ouderschap en heeft hier een artikel over geschreven. Daarnaast is ze geschoold in de positieve psychologie. Bij coaching volgens positieve psychologie richt je je vooral op (het versterken van) kwaliteiten en positieve eigenschappen. Verder heeft ze ervaring en affiniteit met eetstoornissen/eetproblemen en autisme.

 

Foto van Cindy NassCindy Nass werkt als psycholoog bij het Autisme Expertisecentrum. Ze heeft veel ervaring met diagnostiek en behandeling/coaching van volwassenen met ASS. Ze heeft onderzoek gedaan naar de effectiviteit van psycho-educatie en is gespecialiseerd in EMDR en cognitieve gedragstherapie.

 

portret foto Michelle KiepMichelle Kiep is psycholoog. Zij heeft veel ervaring met diagnostiek bij en behandeling van volwassenen met ASS. Michelle is gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie. Verder heeft zij wetenschappelijk onderzoek verricht naar onder andere mindfulness en executief functioneren bij ASS. Momenteel is zij aan het promoveren bij de Katholieke Universiteit Leuven. Michelle onderzoekt de aard van sensorische prikkelverwerking en de behandelmogelijkheden bij volwassenen met ASS.

 
 

Lisa van Impelen is psycholoog in opleiding. Ze is goed opgeleid in testonderzoek bij volwassenen met ASS.
Ze vindt het een uitdaging om samen met mensen met ASS te ontdekken wat hun talenten zijn en hoe ze om kunnen gaan met hun belemmeringen.

 

Foto CloeChloë Priem is neuropsycholoog in opleiding. Ze heeft ervaring met neuropsychologisch onderzoek en affiniteit met autisme spectrumstoornissen. Ze vindt het een uitdaging om samen met de cliënt te zoeken naar talenten en aandachtspunten, vanuit de overtuiging dat iedereen mag zijn wie hij of zij is.

 

René Hazebroek heeft verschillende functies binnen de zorg gehad, zoals sociaal psychiatrisch verpleegkundige en functioneel applicatie beheerder EPD. Binnen het centrum, voornamelijk achter de schermen, ondersteunend op het gebied van automatisering. Wat hij zal combineren met zijn werk als illustrator.

 

HOE ZIET HET ER UIT

 

Foto ingang AEC
Ingang
Foto van wachtkamer
Wachtkamer
Foto gesprekskamer
Test/Gesprekskamer
Foto gesprekskamer AEC
Gesprekskamer

 

 

 

 

DE PRAKTIJK KATTEN