Wie zijn wij

Wie zijn wij

Portret foto Annelies SpekAnnelies Spek is klinisch psycholoog. Ze is gepromoveerd op autismespectrumstoornissen bij volwassenen. Ze geeft regelmatig lezingen en bijscholing over diagnostiek en behandeling van volwassenen met ASS. Daarnaast is ze voorzitter van de zorgstandaard Autismespectrumstoornissen, consulent bij het CCE en het Pieter Baancentrum en lid redactieraad van De Psycholoog en het Wetenschappelijk Tijdschrift Autisme.

 

portret foto Michelle KiepMichelle Kiep is psycholoog en is in opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog. Zij heeft veel ervaring met diagnostiek bij en behandeling van volwassenen met ASS. Michelle is gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie. Verder heeft zij wetenschappelijk onderzoek verricht naar onder andere mindfulness en executief functioneren bij ASS. Momenteel is zij aan het promoveren bij de Katholieke Universiteit Leuven. Michelle onderzoekt de aard van sensorische prikkelverwerking en het effect van mindfulness bij volwassenen met ASS.

 

Linda ten Barge is GZ-psycholoog bij het AEC. Ze heeft veel ervaring met mindfulness, EMDR, Cognitieve Gedragstherapie en Acceptance & Commitment Therapy (ACT). Linda heeft ACT toegankelijk gemaakt voor mensen met ASS. Ze schoolt hulpverleners in deze methodiek en doet onderzoek naar de effecten van ACT op mensen met ASS. Linda vindt het heel mooi om te zien hoe mensen door therapie meer ontspannen raken en meer plezier in het leven krijgen.

 

Renée Grevers  is psycholoog bij het AEC. Ze heeft ervaring met diagnostiek en psycho-educatie bij volwassenen met ASS. Daarnaast heeft Renée in haar eerdere werk als begeleider ervaren waar (jong)volwassenen met ASS en/of ADHD tegenaan kunnen lopen op allerlei levensgebieden. Verder is Renée specifiek geïnteresseerd in ASS en lichaams-gerichte therapie, waaronder psychomotorische therapie.

 

 

Froukje de Boer is psycholoog NIP en in opleiding tot GZ-psycholoog. Ze maakt veel gebruik van technieken uit de Acceptance en Commitment Therapie (ACT), Mindfulness, Cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte therapie. Ze vindt een persoonlijke benadering heel belangrijk en wil cliënten graag begeleiden in het versterken van hun zelfvertrouwen.

 

 


Yuki-o’hana Curiël 
is psycholoog bij het autisme expertisecentrum. Ze heeft affiniteit met autisme en heeft een goed beeld van wat autisme inhoudt. Ze is een geduldig, open persoon. Ze heeft een sterke motivatie om anderen te helpen.

 

 

 

CarolienCarolien Wijker is psycholoog en heeft veel ervaring met diagnostiek en behandeling van volwassenen met ASS. Ze doet promotie-onderzoek naar de effectiviteit van therapie met honden bij volwassenen met autisme. Van nature is Carolien een open persoon. Ze heeft interesse in hoe mensen in elkaar zitten en vindt het een uitdaging om samen uit te puzzelen wat er precies speelt en wat helpt om weer vooruit te kunnen.

 

 

Madeleen van der Deijl is psycholoog en in opleiding tot GZ-psycholoog. Zij maakt gebruik van verschillende bewezen effectieve therapeutische interventies, waaronder cognitief-gedragstherapeutische technieken (CGT), delen van Acceptance & Commitment Therapie (ACT) en Mindfulness. Deze interventies zet zij in met als doel de cliënt zelf inzichten te laten verkrijgen en uiteindelijk zelf met de aangereikte handvatten weer verder te kunnen.

 

 

Marjolein Koeman studeert levenslooppsychologie aan de Open Universiteit. Ze is getraind in Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en heeft ervaring met telefonische hulpverlening. Ze is zowel empathisch en betrokken, alsook analytisch en accuraat. Ze vindt het belangrijk dat mensen met autisme goed tot hun recht komen in onze samenleving en wil hier graag een bijdrage aan leveren.

 

 

Carlijn Peters heeft haar bachelor psychologie behaald en is nu bezig met haar master. Ze heeft ervaring met kinderen met autisme en wil zich graag inzetten voor volwassenen met autisme. Ze is een inlevend en betrokken en vindt het belangrijk om iets toe te kunnen voegen aan de ontwikkeling van anderen.

 

 


René Hazebroek 
heeft verschillende functies binnen de zorg gehad, O.a. als sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Binnen het centrum is hij telefonisch eerste aanspreekpunt en ontvang hij cliënten. Daarnaast regelt hij de administratieve taken zoals automatisering, website’s en de facturering. Dit combineert hij met zijn werk als illustrator.

 

HOE ZIET HET ER UIT

 

ingang en buiten- wachtkamer

Foto gesprekskamer
Test/Gesprekskamer
Gesprekskamer
Tuinkamer 2
Tuinkamer  
Tuinkamer 1
Tuinkamer interieur

DE PRAKTIJKKATTEN