Wie zijn wij

Wie zijn wij

Portret foto Annelies SpekAnnelies Spek is klinisch psycholoog. Ze is gepromoveerd op autismespectrumstoornissen bij volwassenen. Ze geeft regelmatig lezingen en bijscholing over diagnostiek en behandeling van volwassenen met ASS. Daarnaast is ze voorzitter van de zorgstandaard Autismespectrumstoornissen, consulent bij het CCE en het Pieter Baancentrum en lid redactieraad van De Psycholoog en het Wetenschappelijk Tijdschrift Autisme.

 

portret foto Michelle KiepMichelle Kiep is GZ-psycholoog. Zij heeft veel ervaring met diagnostiek bij en behandeling van volwassenen met ASS. Michelle is gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie. Verder heeft zij wetenschappelijk onderzoek verricht naar onder andere mindfulness en executief functioneren bij ASS. Momenteel is zij aan het promoveren bij de Katholieke Universiteit Leuven. Michelle onderzoekt de aard van sensorische prikkelverwerking en het effect van mindfulness bij volwassenen met ASS.

 

Linda ten Barge is GZ-psycholoog. Ze werkt als trainer voor het AEC. Linda heeft ACT toegankelijk gemaakt voor mensen met ASS. Ze schoolt hulpverleners in deze methodiek, vanuit de Autisme Academy / het AEC.

 

 

 

 

Yuki-o’hana Curiël is psycholoog en is in opleiding tot GZ-Psycholoog bij het autisme expertisecentrum. Ze heeft affiniteit met autisme en heeft een goed beeld van wat autisme inhoudt. Ze is een geduldig, open persoon. Ze heeft een sterke motivatie om anderen te helpen.

 

 

 

CarolienCarolien Wijker is psycholoog en heeft veel ervaring met diagnostiek en behandeling van volwassenen met ASS. Zij heeft veel affiniteit met lichaams- en bewegingsgerichte behandeling. Daarnaast doet ze promotie-onderzoek naar de effectiviteit van therapie met honden bij volwassenen met autisme en onderzoekt ze alexithymie (emotie-blindheid) bij mensen met autisme. Van nature is Carolien een open persoon. Ze heeft interesse in hoe mensen in elkaar zitten en vindt het een uitdaging om samen uit te puzzelen wat er precies speelt en wat helpt om weer vooruit te kunnen.

 

Madeleen van der Deijl is psycholoog en in opleiding tot GZ-psycholoog. Zij maakt gebruik van verschillende bewezen effectieve therapeutische interventies, waaronder cognitief-gedragstherapeutische technieken (CGT) en Mindfulness. Deze interventies zet zij in met als doel de cliënt zelf inzichten te laten verkrijgen en uiteindelijk zelf met de aangereikte handvatten weer verder te kunnen.

 

 

Carlijn Peters is psycholoog en in opleiding tot GZ-psycholoog. Zij heeft enkele jaren geleden haar psychologiestage gedaan bij het Autisme Expertisecentrum. Daarna is ze als Praktijkondersteuner gaan werken bij een huisarts. Ook heeft ze gewerkt bij het Leo Kannerhuis, als diagnosticus en behandelaar. Carlijn vindt het belangrijk om bij te dragen aan het welzijn van een ander en zet zich daar graag voor in. In haar behandelingen gaat ze graag samen op zoek naar de kwaliteiten van degene die voor haar zit. Carlijn is van nature een positief en open persoon.

 

Nina dos Santos heeft haar bachelor psychologie behaald en is nu bezig met haar master. Ze is creatief en open en is oprecht geïnteresseerd in het verhaal achter elk mens. Compassie en gelijkwaardigheid in het contact zijn voor haar belangrijke waarden wanneer ze met mensen spreekt of werkt.

 

 

 

Fleur Schoondermark heeft de bachelor psychologie afgerond en is gestart met de master klinische psychologie. Ze heeft als tutor gewerkt met kinderen met (o.a) autisme. Als mens is ze van nature geïnteresseerd in andere mensen, in het bijzonder in de identiteitsontwikkeling en de obstakels die mensen hierbij tegenkomen. Fleur zet zich graag in om mensen zo goed mogelijk hulp te bieden. Ze is in de omgang met mensen sociaal en open.

 

Foto volgtNina Mans is student bij de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ze loopt stage bij het AEC. In het verleden heeft ze gewerkt als persoonlijk begeleider bij het Leger des Heils. Nina is een vriendelijk, behulpzaam persoon, ze vindt het mooi om het bijzondere in de mens te zien.

 

 
 

René Hazebroek heeft verschillende functies binnen de zorg gehad, O.a. als sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Binnen het centrum is hij telefonisch eerste aanspreekpunt en ontvang hij cliënten. Daarnaast regelt hij de administratieve taken zoals automatisering, website’s en de facturering. Dit combineert hij met zijn werk als illustrator.

 

HOE ZIET HET ER UIT

 

ingang en buiten- wachtkamer

Foto gesprekskamer
Test/Gesprekskamer
Gesprekskamer
Tuinkamer 2
Tuinkamer  
Tuinkamer 1
Tuinkamer interieur

DE PRAKTIJKKATTEN