Afspraak diagnostiek

Afspraak diagnostiek

Op deze pagina kunt u uw zorgtraject (diagnostiek en behandeling) inplannen. Onderaan deze pagina vindt u een aantal opties (geordend per dag), waarvan u er één kunt kiezen. Deze opties bestaan allemaal uit 10 tot 12 afspraken met één of twee hulpverleners. Deze afspraken vinden wekelijks plaats en vaak op een vaste tijd (behalve als anders is aangegeven).

Klik hier voor uitleg over hoe dit zorgtraject (diagnostiek en behandeling) er precies uit ziet.

Bij het tweede, derde en vierde gesprek is het de bedoeling dat u samen bent met iemand die u goed kent. Let goed op dat u dit van tevoren regelt!  Het is de bedoeling dat beide gesprekken dezelfde persoon meekomt. Bij een gezamenlijk gesprek via beeldbellen hoeft u zich niet op dezelfde locatie te bevinden. In dat geval dient u wel uw eigen mailadres én het mailadres van de hetero-anamnese door te geven.

Het kiezen;
U kunt kiezen voor één van de opties die hieronder weergegeven staan. Het is helaas niet mogelijk om afspraken uit verschillende opties te combineren. Meestal zijn meerdere mensen tegelijkertijd aan het kiezen. Het kan dus zijn dat een optie net door iemand anders is gekozen. Het is dus handig om één of twee alternatieve opties te geven.

Uw keuze mailen:
Wilt u de optie die u uitkiest naar ons mailen (info@autismeexpertise.nl). Mocht u een deel van de afspraken via beeldbellen willen laten verlopen, geef het dan aan. Dan horen we ook graag via welk mailadres wij u kunnen benaderen met de uitnodiging voor het beeldbellen?


 

Optie 173
12 wekelijkse afspraken van 45 minuten, op woensdagen om 11:00  (m.u.v. 8 feb)
Start: woensdag 28 december
Hulpverleners: Yuki Curiël (alle afspraken) en Annelies Spek (alleen de eerste afspraak)

Optie 184
12 wekelijkse afspraken van 45 minuten op dinsdagen om 11:15
Start: dinsdag 3 januari
Hulpverleners: Carolien Wijker (alle afspraken) en Annelies Spek (alleen de tweede afspraak)

Optie 186
12 wekelijkse afspraken van 45 minuten op dinsdagen om 10:15
Start: dinsdag 3 januari
Hulpverleners: Carolien Wijker (alle afspraken) en Annelies Spek (alleen de tweede afspraak)